Retourneren

RETOURNEREN:

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@caatjeswinkeltje.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Toch liever een ander artikel?

U kunt hiervoor contact opnemen met info@caatjeswinkeltje.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product. U kunt het andere artikel opnieuw bestellen in de webshop.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Klik hier voor het herroepingsformulier.

Print het formulier uit, vul u gegevens in en voeg het toe aan de retourzending.

*U word vriendelijk verzocht om eerst contact op te nemen met Caatje’s winkeltje als u iets wil retourneren.

Dit kan het beste via e-mail: info@caatjeswinkeltje.nl

Er word zo snel mogelijk contact met u opgenomen via email.

 

Lees a.u.b. eerst onderstaande voorwaarden even door...

 

LET OP: Retouren zonder ingevuld retourformulier kunnen niet in behandeling worden genomen.

 

•Retourneren kan binnen 14 kalenderdagen.(vanaf bezorgdatum)

•De artikelen dienen ongebruikt te zijn en opnieuw verkocht te kunnen worden.

•De klant zelf is verantwoordelijk voor verlies/beschadiging tijdens het verzenden naar Caatje’s winkeltje. (pak het pakket goed in)

•Voeg het ingevulde retourformulier toe aan de retourzending.

•Wordt het pakket in zijn geheel geretourneerd dan dienen de kadootjes die aan het pakket zijn toegevoegd ook geretourneerd te worden. Worden deze niet toegevoegd dan wordt het bedrag in mindering gebracht op het retourbedrag.

•De verzendkosten voor retourzending zijn voor de koper, tenzij het een fout van Caatje’s winkeltje betreft of het artikel gebreken vertoont. In dat geval zijn de kosten voor Caatje’s winkeltje.

•Bij retourneren van het gehele pakket worden de betaalde verzendkosten volledig teruggestort. Mocht er een gedeelte van het pakket geretourneerd worden dan wordt alleen het aankoop bedrag van de geretourneerde artikelen terug gestort.

•Bij gratis verzonden pakketten, bij een besteding van €75,00 of meer, worden er artikelen geretourneerd en daarbij komt het bedrag lager uit dan €75,00 dan worden er alsnog verzendkosten gerekend. Deze worden in mindering gebracht op het retourbedrag. Voor België en Duitsland geldt dit voor een besteding van €100,00 of meer.

•Zodra de artikelen bij Caatje’s winkeltje zijn ontvangen word het aankoopbedrag binnen 3 werkdagen teruggestort op u rekening.

•Afgeprijsde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

•Sjaals kunnen alleen geretourneerd worden als het artikel fabricagefouten bevat.

•Zorg dat het pakket voldoende gefrankeerd is, als dit niet het geval is kan post.nl een boete opleggen, deze word dan verrekend met het retourbedrag.

•U kunt de artikel(en) terug sturen naar

                          van Herpen Haarmode & Kadoshop

                          T.a.v. Caatje's winkeltje

                          Bergerstraat 9     

                          6086BL     Neer (L)

                          

Bij vragen/opmerkingen kunt u altijd mailen er word dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen!

 

 

© 2013 - 2024 Caatje`s winkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel