Privacyverklaring

Privacy verklaring Caatje’s winkeltje

Caatje’s winkeltje respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming.

Caatje’s winkeltje gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een bestelling plaatst, heb ik je naam, e-mailadres en (aflever)adres nodig om een factuur op te maken, je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoorgte te houden. 
  • Betaling van je bestelling verloopt via Sisow, PayPal, AfterPay,(achteraf betalen), of via vooraf overschrijving (met uitzondering van betalen bij afhalen waarbij betaling via pintransactie of contante betaling loopt).
    • Voor achteraf betalen via AfterPay voert deze ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro een gegevenscontrole uit. Hiervoor zijn je naam, adres, geboortedatum en betaalgegevens nodig.
    • Voor betaling via Sisow en PayPal zijn je naam en betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van je eigen bank.
    • Betaling via vooraf overschrijving gaat via de beschermde omgeving van de Rabobank
    • Betaling bij ophalen gebeurt via een pinapparaat of contant.
  • Na de ontvangst van je bestelling ontvang je, namens Caatje’s winkeltje éénmalig een e-mail van Webwinkelkeur. Voor deze handeling ontvangt Webwinkelkeur alleen je naam en e-mail adres voor het versturen van deze e-mail namens Caatje’s winkeltje. Via deze link kun je de ervaring met Caatje’s winkeltje delen met toekomstige klanten.
  • Voor de nieuwsbrief dien je jezelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt je voornaam en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld voor het de nieuwsbrief dan ontvang je ongeveer 1x in de 6 weken de nieuwsbrief met daarin leuke nieuwtjes en acties. Op iedere nieuwsbrief zit een mogelijkheid om je af te melden. Bij opzegging wordt het emailadres  direct verwijderd.
  • Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die ik krijg van bezoekers helpen mij om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kun je geven door een e-mail te sturen naar info@caatjeswinkeltje.nl.
  • Als je reageert op een actie of prijsvraag, vraag ik je naam en e-mailadres. Deze gegevens heb ik nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook heb ik voor het versturen van de prijzen aan de winnaars of eventuele actieproducten de adresgegevens nodig.
  • Voor contact via e-mail heb ik je naam en e-mail adres nodig. Voor contact via telefoon of WhatsApp heb ik je telefoonnummer nodig. Voor contact via Facebook Messenger alleen je (gebruikers)naam van Facebook.
  • Voor het adverteren op Facebook en Instagram maak ik gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn produkten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.

Samenwerking met derde partijen

Caatje’s winkeltje werkt samen met de volgende partijen:

Webwinkelsoftware

MijnWebwinkel is de host van deze webwinkel en is ontwikkeld met software van My online store. Alle gegevens die je via mijn webwinkel ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel heeft de benodigde beveiligingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn. Er is een samenwerkingsovereenkomst aanwezig en met de volgende link verwijs ik je naar hun privacyverklaring. Privacyverklaring MijnWebwinkel

Klantaccount

Bij Caatje’s winkeltje heb je de mogelijkheid (niet verplicht) om een klantaccount aan te maken, hierbij wordt gevraagd om naam, adres en emailadres dit is voor jou als klant gemakkelijk omdat je dan bij een eventuele volgende bestelling niet alle gegevens opnieuw hoeft in te vullen. Deze gegevens worden vertrouwelijk bewaard op de servers van Mijnwebwinkel (zie hier boven)

Betalingen

  • Voor het verwerken van betalingen kun je kiezen uit betaling via Sisow (waaronder iDeal, Bancontact / Sofort banking ), Afterpay voor achteraf betalingen, PayPal of voorafovermaking.
  • Sisow betaalservice (hieronder vallen alle betalingen met iDeal, Bancontact en Sofortbanking) ontvangt je naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Sisow voor meer informatie www.sisow.nl
  • Afterpay ontvangt je naam, adresgegevens en geboortedatum om de betaling te kunnen verwerken. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag door naar de privacyverklaring van AfterPay voor meer informatie. Privacyverklaring Afterpay
  • Paypal ontvangt je naam, adresgegevens om de betaling te kunnen verwerken. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag door naar de privacyverklaring van Paypal voor meer informatie. Privacyverklaring Paypal
  • Vooraf overschrijving Rabobank ontvangt je naam, adresgegevens om de betaling te kunnen verwerken. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag door naar de privacyverklaring van de Rabobank voor meer informatie. Privacyverklaring rabobank
  • Betalen bij afhalen kom je de bestelling afhalen in het winkeltje dan bestaat de mogelijkheid om te pinnen. CCV ontvangt je naam en adresgegevens voor het verwerken van je betaling. De betaling loopt verder via de beveiligde omgeving van jou eigen bank. Omdat CCV zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van CCV voor meer informatie. Privacyverklaring CCV

Verzenden en logistiek

  • My Parcel / Post.nl ontvangt je naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van je bestelling alsmede om je op de hoogte te houden via de track & trace. Er is een verwerkingsovereenkomst aanwezig. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van My Parcel en Post.nl voor meer informatie. Privacyverklaring Post.nl, MyParcel

E-mail en mailinglijsten / telefoon

  • Alle bevestigingsmails die je ontvangt bij een bestelling worden verzonden via de servers van Mijnwebwinkel. MijnWebwinkel zal je gegevens nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Je persoonsgegevens worden door MijnWebwinkel beveiligd opgeslagen. Graag verwijs ik naar de privacy verklaring van MijnWebwinkel voor meer informatie. Privacyverklaring Mijnwebwinkel
  • Voor de nieuwsbrief (ook via de server van Mijnwebwinkel)dien je jezelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt je voornaam en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld voor het de nieuwsbrief dan ontvang je ongeveer 1x in de 6 weken de nieuwsbrief met daarin leuke nieuwtjes en acties. Op iedere nieuwsbrief zit een mogelijkheid om je af te melden. Bij opzegging wordt het emailadres  direct verwijderd.
  • E-mail verkeer buiten Mijnwebwinkel om worden verzonden via de servers van Ziggo hierbij verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Ziggo voor meer informatie. Privacyverklaring Ziggo
  • Ook is het mogelijk contact op te nemen via WhatsApp. Na de gegeven informatie wordt je telefoonnummer verwijderd. WhatsApp is zelf verantwoordelijk voor het verwerken van jouw persoonsgegevens, daar verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van WhatsApp voor meer informatie.

Beoordelingen

  • WebwinkelKeur

    Caatje’s winkeltje verzamelt reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als je een review achterlaat via WebwinkelKeur dan ben je verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat Caatje’s winkeltje de review aan jouw bestelling kan koppelen. WebwinkelKeur publiceert de door jou opgegeven naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting op jouw review te geven. In het geval dat Caatje’s winkeltje je uitnodigt om een review achter te laten deelt Caatje’s winkeltje jouw naam, e-mailadres, customer ID en ordernummer met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel jou uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt. Er is een verwerkingsovereenkomst aanwezig voor meer informatie verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van WebwinkelKeur. Privacyverklaring Webwinkelkeur 

 

Adverteren

  • Adverteren doe ik op Facebook en Instagram. Daarnaast maak ik ook gebruik van Facebook Messenger. Facebook (waaronder ook Instagram en Messenger vallen) is zelf verantwoordelijk voor het verwerken van jouw persoonsgegevens, daarom verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Facebook voor meer informatie.
  • Voor het analyseren van mijn website en blog met als doel het verbeteren van mijn website en blog maak ik gebruik van Google Analytics en Google Search Console. Google heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn. Voor meer informatie verwijs ik je ook graag naar de privacyverklaring van Google.

Administratie

  • Boekhouding, deze dient 7 jaar bewaard te worden voor de belastingdienst
  • Boekhoudprogramma Snelstart is het boekhoudprogramma wat gebruikt wordt voor verwerking van de administratie. De gegevens worden beschermd behandeld. Snelstart is tot geheimhouding verplicht en zal de gegevens vertrouwelijk behandelen. Dit bedrijf is zelf verantwoordelijk voor het verwerken van persoonsgegevens graag verwijs ik je naar de privacyverklaring van Snelstart voor meer informatie. Privacyverklaring Snelstart

Cookies

Daarnaast gebruikt Caatje’s winkeltje cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

De verschillende typen cookies

Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere google diensten.

Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals Webwinkelkeur. Deze plaatst cookies voor een juiste werking.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Caatje’s winkeltje verkoopt je gegevens niet

Caatje’s winkeltje zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling, actie of prijsvraag worden maximaal 7 jaar bewaard. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot je jezelf afmeldt voor de nieuwsbrief. Gegevens die je hebt verstrekt op de website van Webwinkelkeur ten behoeve van het beoordelen van Caatje’s winkeltje blijven bewaard.

Jouw gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door Caatje’s winkeltje opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar info@caatjeswinkeltje.nl Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat ook een link om je persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Caatje’s winkeltje en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 ben ik, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Contactgegevens

Caatje’s winkeltje
Bergerstraat 9
6086BL Neer (L)

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken ben ik telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 9.00-18.00 via 0652207482 of 0475597097 Het kan gebeuren dat ik  wegens werkzaamheden of groothandelbezoek niet meteen de telefoon aan kan nemen, schrijf dan gerust een email of Whatsapp bericht. Buiten deze tijden en niet-telefonisch contact ben ik ook bereikbaar via:

info@caatjeswinkeltje.nl
Het Contactformulier
WhatsApp: 0652207482

Privacyverklaring bijgewerkt op 21-05-2018

 

© 2013 - 2018 Caatje`s winkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.