Placemats

 

Placemats kopen bij Caatje's winkeltje

Bij Caatje's winkeltje vind je een ruime keuze aan stoffen placemats met prachtige prints welke verpakt zijn per 6 stuks. Maak je eettafel gezellig door gebruik te maken van mooie placemats. Je vind hier diverse bloemenprints in mooie kleuren maar ook effen placemats. Ook is het erg leuk om de placemats aan te passen aan het servies zodat alles goed met elkaar matched. Zelfs voor Pasen en Kerstmis vind je placemats met gezellige afbeeldingen speciaal voor die fijne periode in het jaar.

Placemats met kurken ondergrond

Bij Caatje's winkeltje vind je óók de juiste kwaliteits kunststof placemats welke een kurken ondergrond hebben. Door de kurken ondergrond blijven ze goed op de plaats liggen. De bovenkant is gemakkelijk schoon te maken door het gebruik van een vochtige doek. De kunstof placemats met kurk zijn hittebestendig tot 100 graden. De kunststof placemats zijn verpakt met 4 stuks in een mooie doos. Je vind bij Caatjés winkeltje placemats met mooie rozenprints, lavendel velden, bloemen maar ook met een schitterende vogeltjesprint.

Bestel je placemats eenvoudig online

Heb je je keuze gemaakt, je bestelt het allemaal eenvoudig online in onze webshop. Je kunt bij ons altijd veilig online betalen door verschillende betaalmogelijkheden. Heb je vragen over één van onze producten of ben je op zoek naar iets, maar kun je het zo gauw niet vinden in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder. Zo kun je jou eettafel ook klaarmaken met de leukste en gezelligste stoffen of kunststof placemats. 

© 2013 - 2024 Caatje`s winkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel